Saknar du också frisk luft? Ring oss

VVS och Rörmokare i Örnsköldsvik och Umeå

Många gånger kanske du lyckas själv med att stoppa en droppande kran eller någon packning som behöver bytas när det kommer till VVS i hemmet eller på arbetsplatsen. Ibland så kanske det är ett större problem än så och du är tvungen att anlita någon för att åtgärda ett större problem, då kan du med fördel vända dig till oss på Inlands Luft.

Vattenskador är aldrig trevligt att hantera så därför är det viktigt att man säkerställer att vatten och avlopp är fungerande och okay. Detta kan vara svårt att åtgärda själv. Då är det en fördel att ta in duktiga VVS montörer som kontrollera och åtgärdar innan något större fel uppstår.

Vi har flerårig erfarenhet av både hantering av fläktsystem och nu på senare år så har VVS blivit en del av vår verksamhet. Om du befinner i Övik, Härnösand eller Umeå spelar inte så stor roll utan kontakta oss om något problem uppstå med avlopp eller annat som har med VVS att göra. Inget jobb är för litet för oss.

Som VVS tekniker så utförs montering och service på det som har med värme, vatten och sanitet att göra i hem eller i offentliga lokaler. Det kan vara verkstäder eller andra byggnader som det behövs en genomgång och service på befintlig utrustning inom VVS. Det kan också vara fråga om nybyggnation där allt det nya ska dras och kopplas in.

Oavsett om det är att byta ut en blandare eller att installer större värmesystem så finns vi tillhands för dig. Då vår erfarenhet sträcker sig från mindre till större jobb så kan vi ta hand om din VVS på ett tillfredställande sätt. Allt ifrån den privata bostaden till någon nybyggnation.

Det finns flera arbeten som vi utför och här nedan så räknar vi upp några av dessa. Vi har listat lite olika VVS arbeten som kan genomföras och installeras:

  • Element
  • Varmvattenberedare
  • Badrumsinredning, toalett, handfat, dusch eller badkar
  • Golvvärme
  • Rördragning
  • Vatten
  • Avlopp
  • Värmesystem
  • Kylanläggningar

Som ni ser så är listan långt ifrån komplett då det finns mycket inom VVS som vi arbetar med. Den kan komma att kompletteras med fler tjänster och vad vi arbetar med. Tveka inte att kontakta oss på Inlands Luft om du har frågor kring VVS, vi utför arbeten i både Övik och Umeå och är flexibla på många olika sätt. Vi tar oss an både större och mindre uppdrag, det är du som kund som är det viktiga och att du får jobbet utfört av utbildad VVS .

Inlandsluft AB

Hägglundsområdet, Karosserivägen 2H

891 41 Örnsköldsvik

Telefon 0662-102 10