Ventilationstekniker

Om jobbet

Är du en driven person som är nyfiken på en tjänst med bred variation och en vardag där det händer mycket då är detta ett jobb för dig.

Om tjänsten

I rollen som ventilationstekniker kommer du både jobba självständigt och i grupp på olika typer av serviceuppdrag. Arbetsuppgifterna består av serviceåtaganden, felsökning, underhåll, reparation samt ny- och ombyggnationer av ventilationsanläggningar. Arbetet innebär både planerade jobb men även mer akuta. Som ventilationstekniker kommer du att planera, samordna och utföra service och montagearbeten åt våra olika kunder.

 

Vem är du?

Du är en social och driven person som gillar att ha mycket kundkontakt och har service högst upp på din priolista. Du är praktiskt lagd som gillar ett högt tempo.

I din bakgrund vill vi se:

• Vana från service och montage

• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter

• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och har en positiv attityd

• B-körkort

• Kunskap om kyla, ventilation och styr & regler är meriterande

 

Vi ser gärna Kvinnliga och manliga sökande

 

Om verksamheten

Inlandsluft AB som är en del av Instalco koncernen bedriver service och entreprenadverksamhet av tekniska installationer för Ventilation och VVS samt Automation. Våra kunder finns i Fastighetsbolag, Byggföretag, Industrier samt den privata marknaden. Entreprenadformer kan vara utförandeentreprenader och totalentreprenader samt egna energieffektiserande projekt.

 

Vår affärsidé är att i nära samarbete med vår slutkund leverera fastighetstekniska och industriella installationer och funktioner för bästa energiprestanda och kostnadseffektiva lösningar

 

Om du tycker att denna tjänst låter intressant och har några funderingar ta kontakt med Platschef Andreas Tjärnström via mail andreas.tjarnstrom@inlandsluft.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Urval sker löpande

  • Stad
    Örnsköldsvik

  • Kompetensområde
    Ventilationstekniker