Ventilationsmontörer

Nu kommer vi till Umeå!

Inlands Luft AB bedriver service och entreprenadverksamhet av tekniska installationer för Ventilation, VVS och Automation. Våra kunder finns i Fastighetsbolag, Byggföretag, Industrier samt den privata marknaden.

I dagsläget är vi etablerad i Örnsköldsvik med närområde men nu tar vi även steget och etablerar oss i Umeå inom ventilation. Med flera projekt signade och klara så kastas ni in i hetluften direkt.

 

Om tjänsterna

I rollen som ventilationsmontör kommer ni både jobba självständigt och i grupp på olika typer av projekt/serviceuppdrag. Era arbetsuppgifter kommer främst bestå av att installera och montera anläggningar inom ventilation. Ni driver era projekt från start till mål med daglig kundkontakt och ett stort ansvar över en slutprodukt som vi ställer höga krav på.

 

Vilka söker vi?

Ni är sociala och drivna personer som gillar att ha mycket kundkontakt och har service högst upp på era priolistor. Du är praktiskt lagd som gillar ett högt tempo i din vardag.

I era bakgrunder vill vi se

 • Tidigare erfarenhet av ventilation eller bygg
 • Kunskap om ventilationskomponenter, system och regelverk
 • Kunna läsa och förstå ritningar.
 • Kunskap om injustering är meriterande.

Vi ser gärna Kvinnliga och manliga sökande

 

Vad erbjuder vi er

Förutom det vanliga med friskvårdsbidrag och telefon osv.  så erbjuder vi en arbetsplats där vi lägger stor vikt vid gemenskap och högt i tak. Att gå från ord till handling är en viktig del i våran vardag.

Här får ni chansen att vara med på en uppstartsresa för att bygga något nytt och framtidssäkert. Va med och forma hur just ni vill att eran avdelning skall bedrivas.

 

Om Inlands luft

Inlands luft startades 2006 i en by utanför Övik som heter Björna på 2 man. Det har sedan växt sig till i dagsläget ca 30 anställda fördelade på Ventilation, VVS och automation.
Sommaren 2022 köps Inlands luft upp av det börsnoterade bolaget Instalco. Inlands luft drivs precis som vanligt som det ”mindre” lokala bolaget men med helt andra muskler i ryggen via Instalco.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Andreas Tjärnström, Platschef, E-post: andreas.tjarnstrom@inlandsluft.se

 • Stad
  Umrå

 • Kompetensområde
  Ventilation

 • Ansök