Ventilation

Inlands Luft erbjuder kvalificerade ventilationslösningar för företag i hela Sverige samt privatpersoner i Örnsköldsvik, Umeå och Sundsvalls-området.
Vårt arbetsområde innefattar allt från komfortventilation till specifika industrilösningar.
Vi har har bred erfarenhet av projekt med ventilations- och luftbehandlingssystem för exempelvis:

 • Kontor
 • Industri
 • Gallerior
 • Restauranger
 • Idrottshallar
 • Sjukhus
 • Bostäder
 • Offentliga lokaler

Vårt arbetsområde innefattar bland annat ventilationssystem, luftkonditionering, kylaggregat, värmepumpar, värmeväxlare och energiåtervinningssystem.

 

Våra tjänster för ventilation omfattar:

 • Service
 • Underhåll
 • Nyinstallation
 • Projektering
 • Drifttagning

Kontakta oss för en kalkyl eller offert för effektiv luftbehandling.

 

Varför är det viktigt med bra ventilation och luftbehandling?

Bra ventilation och luftbehandling behövs för att vi ska må så bra som möjligt i de miljöer som vi befinner oss i, oavsett om det är i vårt privata hem eller på vår arbetsplats. Ett bra inomhusklimat är inte bara kostnadseffektivt utan också ett nödvändigt fundament för en sund fastighet. Vi på Inlands Luft vet värdet av effektiva och moderna ventilationssystem, kontakta oss och för professionell hjälp. Vi riktar oss till privata bostäder, kontor, offentliga lokaler och industrier.

Ventilationssystemen i ett hus är lika osynliga som de är livsviktiga, dessvärre är det många husköpare som inte prioriterar ett sunt inomhusklimat. Men likt all annan byggnadsmaterial så har också ventilationen en begränsad livslängd, om än dock väldigt lång. Därför är det en bra och långsiktig investering att se över ventilationen i huset och eventuellt byta ut den, i synnerhet om du har köpt ett gammalt hus.

Inomhusluften utsätts ständigt för fukt från bland annat utandning, duschande, maskiner och material, därför är det viktigt att ha en välfungerande ventilation som effektivt tar bort fukten, annars riskerar du att få fuktrelaterade skador i huset som mögel och röta. Sådana skador kan ställa till stora problem och bli väldigt dyra att åtgärda, med en bra och välfungerande ventilation ligger du steget före och slipper kostsamma och ovälkomna överraskningar. Kontakta oss på Inlands Luft om du vill se över din bostad, vi använder oss av modern teknik och har erfarna och kompetenta installatörer som jobbar professionellt med kundens behov och önskemål i centrum.

Ge dig själv och din familj möjligheten att leva i ett sunt och fräscht inomhusklimat, små barn är som bekant extra känsliga för dålig luft och mögel och med hjälp av ett bra och modernt ventilationssystem kan du minimera riskerna för att dina barn och andra i din familj drabbas av allergier, astma eller andra sjukdomar som kan bryta ut som en följd av ett dåligt inomhusklimat.

Oavsett om du befinner dig i Örnsköldsvik, Sundsvall och Umeå eller andra delar av Sverige så finns vi på Inlands Luft nära till hands för att kunna hjälpa dig, vi skräddarsyr helhetslösningar som är anpassade för att optimera den luft som du andas och verkar i.

Inlands Luft utökades 2014 med en VVS avdelning, det för att kunna möta den ökade efterfrågan på kompletta installationer inom VVS branschen. Detta har visat sig vara ytterst framgångsrikt och det nära samarbetet med flera EL entreprenörer gör oss till ett företag med oerhörd kompetensbredd, som kund till Inlands Luft kan du räkna med kostnadseffektiva lösningar.

Vi arbetar med en rad välkända leverantörer med flera års erfarenhet

Bland annat arbetar vi med följande leverantörer:

www.swegon.se

www.flaktwoods.se

www.systemair.com

www.abcvent.se

www.bevent-rasch.se

www.ekovent.se

www.bevego.se

www.ahlsell.se

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner