Saknar du också frisk luft? Ring oss

Vi söker nya medarbetare

VI SÖKER NYA MEDARBETARE
Med erfarenhet från både entreprenad och service

  • Styr & Regler Tekniker

MERITERANDE FÖR ANSTÄLLNING ÄR:

Goda kunskaper i ritningsläsning, självgående, körkort, social kompetens och gott kundbemötande.

Inlands Luft AB bedriver service och entreprenadverksamhet av tekniska installationer för Ventilation och VVS samt Automation. Våra kunder finns i Fastighetsbolag, Byggföretag, Industrier samt den privata marknaden. Entreprenadformer kan vara utförandeentreprenader och totalentreprenader samt egna energieffektivisering projekt.

Vår affärsidé är att i nära samarbete med vår slutkund leverera fastighetstekniska och industriella installationer och funktioner för bästa energiprestanda och kostnadseffektiva lösningar. Nyckeln till detta är förståelsen för att alla tekniker är viktiga och att samarbete är grundförutsättningen för ett lyckat slutresultat.

Kontaktperson: Ove Jonsson 070-655 29 59, ove.jonsson@inlandsluft.se

Inlands Luft AB utökar sin verksamhet med styr och övervakningskompetens

Vi vill informera om att Inlands Luft AB från och med 2017-11-01 har utökat sin verksamhet med Styr och övervakningskompetens för leverans av kompletta fastighetsfunktioner och HVAC anläggningar.

 

GATE IBS ÖVIK AB har från detta datum avslutat sin verksamhet i Örnsköldsvik och Inlands Luft AB övertar i och med detta den mycket kompetenta personalen från GATE IBS Övik AB.

 

Inlands Luft AB kompletterar med detta sin nuvarande verksamhet inom VVS och ventilation i ett led att stärka vår position och för att kunna erbjuda Er kompletta tjänster av hög kvalitet och trygghet i framtiden.


Vi på Inlands Luft AB hälsar nya och befintliga kunder välkommen med en önskan om ett fortsatt gott samarbete i pågående och framtida projekt.

Inlandsluft AB

Hägglundsområdet, Karosserivägen 2H

891 41 Örnsköldsvik

Telefon 0662-102 10

Inlands Luft AB, Järnvägsgatan 10, 890 50 Björna | Telefon 0662-102 10